Ontdek de kaart van ARTOA

(Alle prijzen zijn incl. BTW)

Bij het aperitief

  • Pata negra pan con tomate

    € 24,00
  • Charcuterieplankje “ Atelier Gybels “

    Prijs per persoon

    € 12,00

Voorgerechten

  • Carpaccio van gerijpte Holstein

    truffel • parmezaan 24 maanden

    € 21,00
  • Ravioli met ossenstaart

    knolselder • grotchampignons

    € 17,50
  • Rundstartaar

    eikhaas •  oosterse bouillon

    € 16,50
  • Kalfszwezerik

    schorseneren • compté • kalfsjus

    € 23,50
  • Canapé met wilde boschampignons

    cêpes • lardo • look • citroen

    € 16,00
  • Truffel

    optioneel

    € 7,00

Hoofdgerechten

  • Kalfsblanket

    kalfsgehakt • selder• zilverui • peterselie aardappel

    € 26,00
  • Tournedos Rossini

    ganzenlever • madeira • witloof

    € 37,00
  • Parelhoen

    groene kool • schorseneren • aardappelespuma

    € 28,00

Let's Meat

  • Entrecôte • Black Angus

    € 34,00
  • Entrecôte • Holstein

    € 32,00
  • Entrecôte • Txogitxu

    € 34,00
  • Filet Pur • Txogitxu

    € 36,00
  • Filet Pur • Wit-Blauw

    € 30,00
  • Filet Pur • Paard

    € 29,00
  • Supplementen • Witloofsla

    € 6,00
  • Supplementen • Wilde boschampignons



    Al onze vleesgerechten worden geserveerd met verse frietjes, kropsla, pepersaus en béarnaise

    € 8,00

Menu

  • 5 gangen

    € 59,00

Lunch

  • Steak tartaar o zo klassiek

    Kropsla • friet

    € 21,00
  • Vlaamse stoverij

    Witloofsla • friet

    € 24,00
  • Pepersteak flambé

    Kropsla • friet

    € 24,00
  • Wekelijkse 2-gangen lunch



    Al deze gangen worden enkel geserveerd van 12u tot 14u30

    € 28,50