Ontdek de kaart van ARTOA

(Alle prijzen zijn incl. BTW)

Voorgerechten

  • Carpaccio van txogitxu

    truffel | parmezaan 24 maanden

    € 17,50
  • Kalfstartaar

    tonato | venkel | kapper

    € 16,50
  • Vongole

    chorizo dulce | couscous m’hamsa

    € 16,50
  • Terrine van ganzenlever

    brioche | kersen | Soprafino

    € 19,50
  • Kroket van varkenswang

    five spices | dragon | chilli

    € 14,50
  • Kalfszwezerik

    pinda | rode curry | paksoi

    € 19,50
  • Risotto Aquarello

    coppa gallega | groene asperge

    € 17,50
  • Ossenstaart

    verse pasta | truffel

    € 17,50

Artoa’s vleesselectie

  • Txogitxu • filet pur

    “Premium Q”

    € 36,00
  • Txogitxu • Cote à l’os

    “Premium Q” | 2 personen

    € 79,00
  • Txogitxu • Cote à l’os

    “Gallician Premium extra Q” | 2 personen

    € 147,00
  • Bocquillon Labeled • Filet pur

    € 32,00
  • Bocquillon Labeled • Entrecote dry aged 10 weken

    € 31,00
  • Holstein • Entrecote

    € 32,00
  • Holstein • Cote à l’os

    € 69,00
  • Black Agnus • Onglet

    € 26,00
  • Black Agnus • Ribeye

    € 36,00
  • West Vlaams Rood • T-Bone steak

    4 personen

    € 160,00
  • Pata Negra varken • Presa

    € 28,00
  • Pata Negra varken • Rug steak

    € 26,00
  • Paard • Filet pur van Marie-Anne De Nil

    € 29,00
  • Keuze van de chef

      
     
    *Alle garnituren, bijgerechten en sauzen zijn inbegrepen
     

    € 34,00